Development solutions for small businesses

Ce beneficii puteți obține printr-un program de master în management?

By on 3 April 2012 in Training

Conținutul acestui program de master este inspirat de renumitul MBA american fiind modelat pentru a răspunde celei mai presante nevoi ale comunității de afaceri din centrul și estul Europei, și anume managementul antreprenorial. Organizațiile din partea această de lume – mici sau mari – ne comunică mereu și mereu că nevoia lor numărul unu sunt manageri și lideri calificați, care să gândească și acționeze antreprenorial într-o manieră etică.

În cadrul programului nostru veți fi expuși la experți de marcă din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Elveția și Uniunea Europeană care îmbină expertiza câștigată de-a lungul anilor cu cunoștințe academice temeinice.

Cărțile și materialele de ultimă oră dezvoltate de renumita editură Pearson Education USA / UK oferă o gamă largă de instrumente manageriale care hrănesc productivitatea și înțelegerea conceptelor. În cadrul acestui program colegii voștri sunt un grup care, așa cum sunteți și voi, sunt dedicați la standarde etice înalte, soluționare creativă a problemelor, muncă susținută, asumare de riscuri și implicare în comunitate.

La finalul investiției în acest program vei fi pe calea bună de a deveni un manager de clasă, cu o abilitate unică de a pregăti pe alții și cu o predispoziție spre o rezolvare antreprenorială a problemelor. Nu vă promit un program ușor, din contră poate fi un timp plin de provocări! Dar, vă promit o extraordinară oportunitate pentru a străluci într-un mediu imperfect având informație insuficientă și resurse imperfecte! Te invităm să ni te alături…

Dr. Sebastian Văduva

Pentru mai multe detalii, descărcați broșura programului de master aici!

Pentru întrebări specifice despre master, îl puteți contacta pe d-l Ioan Fotea, tel: 0745-238.181, e-mail: ioan.fotea@emanuel.ro

Sebastian Vaduva

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus