Development solutions for small businesses

De ce merită să investești într-un program de master în management?

By on 5 September 2014 in Consultanță
Universitatea Emanuel din Oradea, în colaborare cu ROMCOM Training, oferă un program acreditat de master în management antreprenorial, cursurile având loc în Oradea pe parcursul a 2 ani, pentru cei care doresc să-și dezvolte abilitățile manageriale și să avanseze în carieră!
Toamna aceasta pornește o nouă clasă la care te poți alătura. Examenul de admitere va avea loc în 17 și 24 Septembrie!
De ce să urmezi masteratul în management antreprenorial la Universitatea Emanuel din Oradea?
Acest program a fost conceput dupa modelul celor mai renumite programe de Master din Statele Unite ale Americii, intenţionând să răspundem la cele mai acute nevoi cu care se confruntă lumea afacerilor din Estul Europei: Managementul Antreprenorial.
Prin intermediul acestui program vei putea participa la cursurile unor profesori renumiţi din Statele Unite, Marea Britanie şi Elveţia. Metodele de studiu au fost concepute pe baza curriculumui de la Harvard Business School şi al altor centre de afaceri prestigioase. Alege să investeşti într-un program la finalul căruia vei ajunge un manager de clasă, recompensat cu abilitatea de a-i instrui pe alţii şi de a soluţiona strategic unele probleme cotidiene din sfera afacerilor.
Care sunt avantajele acestui master faţă de programele altor universităţi?
Prin acest nou program de Master vrem să-ţi garantăm statutul unui om de afaceri de succes, si aceasta deoarece aici vei avea o seamă de beneficii care să-ţi împlinească aşteptările. Aşadar te vei îmbogăţi cu noi metode strategice de rezolvare a problemelor, cu relaţii noi în lumea afacerilor, cu o înţelegere mai complexă a economiei globale, cu o experienţă vastă, dar şi cu un bonus financiar care să corespunda pregătirii tale.
Care este structura acestui program?
Programul cuprinde 9 cursuri fundamentale şi de specialitate, 4 cursuri inter si trans-disciplinare si 3 cursuril opţionale. Cursurile se vor ţine în două weekend-uri pe lună (vineri-sâmbăta), şi se vor materializa prin studiu intensiv şi aprofundat urmat de diferite proiecte şi cercetări. Acest program va atinge urmatoarele arii de dezbatere: Management Antreprenorial, Training Profesional si Marketing. Durata programului este de 4 semestre.
Cine se poate înscrie la acest program?
Canditaţii la acest program trebuie să deţină o diplomă de licenţă, să cunoască limba engleză (cel puţin la nivel mediu) şi să aibă abilităţi de operare PC.
Nu vă promitem un program ușor, din contră poate fi un timp plin de provocări! Dar, vă promitem o extraordinară oportunitate pentru a străluci într-un mediu imperfect având informație insuficientă și resurse imperfecte! Te invităm să ni te alături!
Mai multe detalii
Pentru întrebări specifice îl puteți contacta pe Ioan Fotea, tel: 0745-238.181, e-mail: ioan.fotea@emanuel.ro
Sebastian Vaduva

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus