Development solutions for small businesses

Eveniment de afaceri în scop caritabil: Dăruiești și primești!

By on 17 December 2012 in Evenimente

 

Avem plăcerea de a vă invita la seminarul 13 ide! noi pentru succes inevitabil în 2013”, susținut de Mircea Chira, binecunoscut trainer și de Ionuț Breb, precum și un invitat surpriză. Seminarul va avea loc Vineri,  21 Decembrie 2012, între orele 18:00 – 20:00,  la Centrul de Afaceri ROMCOM din Oradea, str. Gh. Doja nr. 49A.

Participarea la seminar se face pe bază de pachet-cadou pentru copii sau familii defavorizate, (sau donaţii) în valoare de minim 50 de lei, în cadrul campaniei de Crăciun, derulată de Fundaţia Comunia din Oradea.

Printre beneficiarii cadourilor oferite de Fundaţia Comunia sunt cei 162 de copii şi 30 de adulţi cu boli terminale ai Centrului Hospice din Oradea, dintre care 60 de copii suferă de afecţiuni incurabile cu un prognostic limitat, copii cu dizabilităţi foarte grave din Episcopia Bihor, copii cu sindromul Down de la Centrul de zi Iedera din Oradea, copii de la secţia de Oncologie a Spitalului de copii, 1200 de familii defavorizate din jud. Bihor, 122 de bătrâni din azilele Dumbrava şi Sălard.

La eveniment vor fi prezenţi oameni de afaceri şi întreprinzători din Bihor şi din Transilvania şi reprezentanţi ai mass-mediei locale. Organizatorii evenimentului sunt Fundaţia Comunia, B4B și ROMCOM.

Înscriere și detalii la adresa: www.comunia.ro sau la nr. telefon: 0753-148.411

Vă aşteptăm cu drag!

Peter Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Peter este managerul departamentului de training și trainer certificat Persolog din 2008, fiind responsabil pentru programele de dezvoltare profesională și personală oferite clienților noștri. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus