Development solutions for small businesses

Grupul FRANKE autorizează primul parc industrial în România, cu ajutorul ROMCOM

By on 10 February 2015 in Consultanță

Grupul Franke, prin divizia imobiliară din România – ARTEMIS REAL ESTATE SRL a primit autorizația de funcționare a primului parc industrial realizat de acest grup în România, în localitatea Sânandrei, județul Timiș. Titlul de parc industrial a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 64 din 26.01.2015.

Fabrica

Parcul Industrial SANANDREI INDUSTRIAL PARK dispune de 47 parcele disponibile in prezent pentru investitori, cu dimensiuni între 650 și 5.550 mp. Acesta sunt disponibile atât pentru achiziție cât și pentru închiriere. Parcul industrial are toate utilitățile asigurate.

ARTEMIS REAL ESTATE SRL a realizat până în prezent investiții de peste 16 milioane Euro în mai multe locații din județul Timiș, unde se intenționează dezvoltarea a diverse platforme industriale și/sau rezidențiale.

Pentru pregătirea documentației în vederea autorizării parcurilor industriale dezvoltate de grup, acesta colaborează cu societatea furnizoare de servicii de consultanță ROMCOM. Pentru a vă interesa de posibilitățile de a achiziționa sau închiria spații în parcurile industriale realizate de grupul FRANKE în România, ne puteți contacta pentru informații suplimentare.

De asemenea, dacă dispuneți de suprafețe de teren care doriți să le puneți în valoare prin transformarea acestora în parcuri industriale, puteți apela la ROMCOM pentru informații suplimentare și pentru pregătirea documentației în vederea autorizării parcului industrial.

Tags:

Cristi Jugariu

Despre autor

Despre autor: Economist de formare, absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea, după o experiență de 8 ani în managementul producției în industria alimentară Cristi s-a alăturat echipei ROMCOM în anul 2010. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus