Development solutions for small businesses

LA UN AN DUPĂ MUTAREA ÎN CASĂ NOUĂ…

By on 22 November 2013 in Diverse

A trecut un an de când toate serviciile ROMCOM s-au mutat în cadrul Centrului de Afaceri ROMCOM, situat în Oradea, str. Gh. Doja, nr. 49/A. Împreună cu o parte din partenerii ROMCOM am reuşit să creăm aici o ofertă de servicii integrată, care să se plieze pe nevoile şi aşteptările clienţilor noştri, într-un cadru profesional.

Centrul de Afaceri ROMCOM este astăzi o structură de sprijinire a afacerilor mici şi mijlocii din judeţul Bihor, care grupează sub acelaşi acoperiş 12 furnizori de servicii pentru afaceri. Aceste servicii includ credite mici pentru afaceri, consultanţă, accesare de fonduri europene, training, asigurări, recrutare de personal, şi de curând servicii de contabilitate.

Investiţia în Centrul de Afaceri ROMCOM a fost cofinanţată prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

ROMCOM furnizează de peste 20 de ani soluţii de dezvoltare pentru afacerile mici şi mijlocii din România prin servicii de finanţare, consultanţă şi training. În acest timp peste 1300 de proiecte de afaceri au avut acces la credite ROMCOM, contribuind la crearea şi susţinerea a peste 6000 locuri de munca, şi peste 650 de proiecte de investiţii au avut acces la finanţare nerambursabilă.

Vă aşteptăm la Centrul de Afaceri ROMCOM!

Daniel Pop

Despre autor

Despre autor: Dani este managerul programului de consultanţă în fonduri europene, şi este specializat în proiecte complexe. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Dani a fost directorul unei companii din industria alimentară din Bistriţa Năsăud. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus