Development solutions for small businesses

Oradea IT Bridge #2 – O doză de tehnologie

By on 28 May 2014 in Evenimente
Ne bucurăm să te invităm pe 4 Iunie de la 18:30 la a doua ediție IT Bridge, dacă prima dată am vorbit despre project management, acum intrăm în lucruri tehnice. Vezi mai jos o scurtă descriere a prezentărilor.
Mihai Petruțiu: Creșterea vitezei și a calității în procesul continuu de livrare a unei aplicații software
Mai concret ne va vorbi despre integrare continuă vs. livrare continuă, build automat (folosind TFS, Jenkins, TeamCity), deploy automat al codului sursă (folosind deploy de aplicație ASP.NET), deploy automat al bazei de date (folosind Mqsql și MSSQL).
Mihai este “senior code monkey” la Qubiz. În ultimii 2 ani a lucrat folosind TFS, având build configurat și deploy automat. Majoritatea proiectelor comerciale la care lucrează sunt făcute în .NET, dar lucrează și în Python și R.
Gabi Petcheși: AngularJS – Introducere
Gabi ne va face o introducere în framework-ul AngularJS și ne va povesti despre lecțiile învățate în urma utilizării AngularJS într-un proiect enterprise.
Gabi are experiență profesională de 15 ani în dezvoltare software. El este fondator OradeaDevs și în prezent este dezvoltator web la [e-spres-oh] cu experiență bogată în PHP, Symfony și Javascript.
Inregistrare
Eveniment la care poti participa pe baza de inregistrare te poti inregistra aici.
Radu Popa

Despre autor

Despre autor: Radu este consultant resurse umane în cadrul biroului din Oradea. Este specializat în recrutare și training, cu experiență atât în multinaționale cât și în companii românești. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus