Development solutions for small businesses

Prezintă-ţi afacerea pe Internet!

By on 25 August 2010 in Finanțări nerambursabile

Să ai o afacere, orice, în orice domeniu şi să o preziţi pe un site pe internet, în secolul XXI pare a fi ceva de la sine înţeles. Doar pare. Căci nu odată am căutat o anume afacere pe internet, sau furnizori pentru un produs sau serviciu, şi rezultatul căutării a fost doar o informaţie sumară aruncată pe un portal oarecare (portal cu pretenţii de catalog), fără date de contact, adresă, ca să nu mai vorbesc de imagini de prezentare a produsului sau referinţe.

Găsesc pe internet restaurante care au site propriu, cu domeniu înregistrat, cu imagini din interiorul locaţiei, hartă ca să îi găseşti cât mai uşor, meniu complet, schiţă a amplasării meselor care să te ajute când faci rezervarea tot online, cu confirmare pe e-mail a rezervării; dar tot în aceaşi localitate ştiu restaurante care nu au nici măcar domeniul rezervat.

Am găsit hoteluri şi pensiuni noi care îţi oferă pe site panorama de 360° a fiecărui tip de cameră din dotare, dar şi hoteluri vechi cu multe stele pe ele care nu au măcar un site ca să le afli adresa sau să îi poţi contacta. Şi lista cu exemple de acest fel poate continua.

Se pare că şi alţii au sesizat aceste deficienţe şi au luat măsuri. Adică au creat în POS CCE o măsură de finanţare a celor care nu au domeniu pe internet, sau au domeniul rezervat dar nu au încă site-ul de prezentare.

Astfel, cu ajutorul programului POS CCE, măsura 3.1.1, începând cu luna August 2010 aveţi şansa să vă prezentaţi în sfârşit afacerea pe internet şi să beneficiaţi şi de un ajutor financiar prin fonduri europene.

Dacă vreţi să beneficiaţi de aceste oportunităţi de finanţare nerambursabilă, vă invităm să luaţi acum legătura cu un consultant ROMCOM telefonic la 0259 479 793, prin email la office@romcom.ro  sau completând formularul de contact.

Emanuel Cadar

Despre autor

Despre autor: Emanuel lucrează în cadrul biroului din Oradea, şi este specializat în scrierea de proiecte de finanţare pentru întreprinderi de producţie şi servicii. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus