Development solutions for small businesses

Producția de mobilier și articole din lemn – 85% nerambursabil – OFERTĂ LIMITATĂ!

By on 7 August 2012 in Finanțări nerambursabile

Perioada de depunere a proiectelor pentru măsura 312 s-a decalat cu 30 zile, astfel sesiunea se va deschide în 3 septembrie, proiectele se pot depune începând cu această zi până în data de 28 septembrie, ora 12.

Această perioadă, pe care o putem numi o lună de grație, oferă o șansă în plus pentru cei care încă nu au aflat de această măsură, pentru cei care sunt nehotărâți dar și pentru cei care luna august era insuficientă pentru obținerea tuturor actelor necesare pentru depunerea proiectului dorit.

Conform calendarului anunțat de APDRP, această sesiune va fi probabil ultima sesiune de depuneri proiecte pe măsura 312 deci ar trebui profitat din plin de aceasta șansă suplimentară.

Dintre toate activitățile care sunt eligibile pe această linie de finanțare, prelucrarea lemnului în general și producția de mobilier în particular oferă cele mai mari oportunități și în același timp șanse mari de reușita. De ce?

  1. Producția de mobilier este finanțată în proporție de 85% – la un proiect de 235.000 euro, aportul dvs. este doar de 35.250 euro.
  2. Proiectele în acest domeniu pot include atât construcția unei hale de producție cât și achiziția de echipamente performante – construcțiile nu sunt eligibile pe toate activitățile!
  3. Prin aceste tipuri de proiecte se pot achiziționa echipamente de producere a energiei din surse regenerabile (pompe de căldură, panouri solare și fotovoltaice, etc.) cu ajutorul cărora puteți desfășura o activitate mai eficienta și mai prietenoasă cu mediul înconjurător – aceste achiziții cresc punctajul proiectului și șansele de reușită!
  4. Cei care doresc producerea de mobilier cu ornamente tradiționale, elemente sculptate manual vor beneficia de un punctaj suplimentar în evaluarea proiectelor, ceea ce duce din nou la creșterea punctajului acordat acestui proiect.

Un proiect cu fonduri nerambursabile vă oferă posibilitatea de a desfășura o activitate într-un spațiu de producție modern, oferind angajaților cele mai bune condiții de lucru, se vor putea realiza piese de mobilier cu echipamente noi, performante cu un grad ridicat de mecanizare ceea ce duce la creșterea capacității de producție, creșterea calității produselor și o mai bună prezentă pe piață.

 Aceasta poate fi ultima șansă pentru accesarea unui proiect cu fonduri nerambursabile. Nu gândiți această investiție pe termen scurt ci pe o perioadă de 2-3 ani cu impact economic pe minim 5 ani.

Pentru a programa o întâlnire, vă rog să mă contactați la 0751-218.151 sau să îmi trimiteți un mesaj pe adresa emanuel.cadar@romcom.ro și vă voi răspunde în cel mai scurt timp.

Emanuel Cadar

Despre autor

Despre autor: Emanuel lucrează în cadrul biroului din Oradea, şi este specializat în scrierea de proiecte de finanţare pentru întreprinderi de producţie şi servicii. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus