Development solutions for small businesses

ROMCOM la Congresul Liderilor de Afaceri Creştini, Leipzig, Germania

By on 25 January 2013 in Evenimente

ROMCOM a participat la a opta ediție a congresului liderilor de afaceri creştini, care s-a desfăşurat în 17-19 Ianuarie în Leipzig, Germania. La eveniment au fost prezenți 3.200 de participanți.

La invitația d-lui Mario Brühlmann și a organizatorilor evenimentului, ROMCOM a participat la acest Congres cu o delegaţie de 27 de întreprinzători din România.

 

În a doua zi a congresului a fost organizat un forum special pentru prezentarea ROMCOM, o experiență de succes în susținerea și dezvoltarea inițiativei private din domeniul IMM și agriculturii din România, program ce a fost multiplicat și este derulat cu impact și în alte țări ca Moldova, Kirghistan, Albania, Vietnam.

 

Valorile creștine sunt cele care au modelat Europa atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale, valori care azi par să fie de multe ori uitate și sacrificate pentru maximizarea profitului și veniturilor. Astfel, pe lângă oportunități de networking, congresul de la Leipzig a oferit și multe prezentări și seminarii motivatoare. Liderii creștini, implicați în afaceri au fost încurajați și provocați să implementeze etica creștină la locul de muncă și în relațiile de afaceri.

Peter Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Peter este managerul departamentului de training și trainer certificat Persolog din 2008, fiind responsabil pentru programele de dezvoltare profesională și personală oferite clienților noștri. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus