Development solutions for small businesses

Se lansează programul pentru stimularea înființării și dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri

Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri”.

Înscrierea se poate face atât de pe site-ul Ministerului Economiei, www.minind.ro, la sectiunea „Accesati Programele pentru IMM-uri finanţate de la bugetul de stat” cât şi prin intermediul link-ului direct:  http://programenationale2013.aippimm.ro.

Ghidul solicitantului cu anexe, precum şi actele normative privind „Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri” pot fi  descarcate accesând acest link.

Programul SRL-D este o oportunitate interesantă pentru întreprinzători tineri. Dacă doriți să beneficiați de acest program sau să aflați condiţiile şi criteriile programului contactați-ne prin email la johanna.kulcsar@romcom.ro sau telefonic la 0753-148.411

Johanna Szűcs Kulcsár

Despre autor

Despre autor: Johanna s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în octombrie 2012. A absolvit studii de management la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene şi proiecte de cercetare. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus