Development solutions for small businesses

Special pentru AGRICULTORI: Creditul fără rate

By on 27 January 2015 in Credite IMM

2014 nu a fost un an tocmai ușor pentru agricultorii din România. Prețul mic al cerealelor imediat recoltate a fost greu de anticipat, motiv pentru care a generat diferente negative intre fluxul de numerar real și cel previzionat. Cu alte cuvinte, agricultorii au suferit pierderi, au ieșit pe 0 sau, în cel mai bun caz , a existat profit, dar mult mai mic decât s-a anticipat.

Recolta

La început de 2015, agricultorii se confruntă cu o mare provocare: identificarea surselor optime de finanțare pentru culturile din anul curent. Dacă anul trecut activitatea nu a fost tocmai profitabilă, de unde să faceți rost de bani pentru încă un ciclu de recoltă?

Răspunsul îl găsiți la ROMCOM, prin ceea ce noi numim sugestiv, CREDITUL FĂRĂ RATE. Clienții noștri agricultori, s-au convins deja de utilitatea și costurile reduse ale acestui produs în finanțarea noilor culturi. De asemenea, s-au convins că plata pe loc la furnizor a input-urilor este mai avantajoasă decât plata la termen.

CREDITUL FĂRĂ RATE funcționează prin alocarea unui capital pentru finanțarea input-urilor, cuprins între 10000 RON și 120000 RON, pe o perioadă de maxim 12 luni. Dobânda este de 12% pe an, se aplică la soldul creditului și se reține în momentul acordării acestuia. Rambursarea nu presupune rate lunare, ci vă dăm posibilitatea să achitați în câteva tranșe, la recoltă.

Vă invit să vă convingeți și dumneavoastră de această alternativă mai accesibilă la finanțarea culturilor din anul în curs. Pentru mai multe informatii despre acest tip de credit va rugăm să ne contactați.

Tags:

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și actual masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus